It is currently Sat Nov 18, 2017 8:06 am




 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: CVAcars and website slow and connection errors.
PostPosted: Fri Oct 11, 2013 2:46 am 
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 7:59 pm
Posts: 927
Location: Kelowna, BC
I have noticed the last couple days the website responding time has been slowing down,
today the CVAcars has been very slow and having errors. other sites have
been normal yet CVA sites are very slow to respond.



_________________
GTX, UTX, Pacific Fjord, Pacific Northwest, NRM, CRM, Tongass Fjord, AUSP4, YBBN, YBCS, YBUD, YPEC, YHBA, KORS, 7S3, 1S2, 3W5, WA56, WA79, KCMW, 1WA6, Vancouver+
Image....ImageImage
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: CVAcars and website slow and connection errors.
PostPosted: Fri Oct 11, 2013 6:12 am 

Joined: Wed Aug 22, 2012 5:35 am
Posts: 88
Location: EFHK Finland
I have noticed the same. It has been difficult to get the website to open up.

Cheers

Jaakko



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: CVAcars and website slow and connection errors.
PostPosted: Fri Oct 11, 2013 6:58 pm 
User avatar

Joined: Thu Dec 28, 2000 3:36 am
Posts: 633
Location: Capreol, ON
Same is happening with me. Couldn't get on at all yesterday. Can't get on with explorer but did manage today with firefox.

Cheers Bill


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: CVAcars and website slow and connection errors.
PostPosted: Sat Oct 12, 2013 4:40 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Jul 14, 2002 1:06 pm
Posts: 975
Location: CYXU
Well, I have crawled out from under my rock...life has had me side tracked for a bit. I checked the database to ensure it is in good health and gave it a bit of TLC.
The entire site is driven from the database so when things slow down, it is the most likely source.

I tested it on all three common browsers and only had issues on Chrome when doing a flight search. On Chrome I had to hit the search button twice but it still worked fine.

My FS computer is currently in pieces but I should have it operational mid week. I will be working 12 hours shifts right through the long weekend but will check in when I can.

Let me know of any other issues or if the issues are still occurring. If so, I will delve deeper into the server for any possible errors.

Blue Skies!!



_________________
If a tree fell in the forest and hit a mime, would anyone hear it? Would anyone care?

Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: CVAcars and website slow and connection errors.
PostPosted: Sat Oct 12, 2013 5:23 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Dec 15, 2004 2:03 am
Posts: 1515
Location: Montreal, Quebec
Hi Chuck, nice to hear from you again. Did you see this post viewtopic.php?f=9&t=3301 this was another issue we discussed.



_________________
My two cents! OOOps they don’t make cents anymore then my two nickels.
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: CVAcars and website slow and connection errors.
PostPosted: Sat Oct 12, 2013 6:09 pm 
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 7:59 pm
Posts: 927
Location: Kelowna, BC
Still having issues with connecting with EI and CVAcars, sometimes takes 5 or 6 tries.
trying to log-on with CVAcars, it keeps getting a connection error and I keep getting a "CVAcars Not Responding" in the title bar and a "Connection Error!" in the lower left corner though-out the flight.
EI just won't load the page. but if you keep trying you can eventually get it to load.



_________________
GTX, UTX, Pacific Fjord, Pacific Northwest, NRM, CRM, Tongass Fjord, AUSP4, YBBN, YBCS, YBUD, YPEC, YHBA, KORS, 7S3, 1S2, 3W5, WA56, WA79, KCMW, 1WA6, Vancouver+
Image....ImageImage
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

cron