It is currently Mon Nov 20, 2017 3:18 pm




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Annoying Hopping Problem
PostPosted: Mon Nov 05, 2012 12:09 am 
User avatar

Joined: Sat Sep 20, 2008 9:44 pm
Posts: 1989
Location: LLBG
Shalom and greetings all my pals,

As all of you know from many previous posts that I have been using new laptop with FSX with SP1 and SP2, so far everything has been doing well and smoothly while I try to figure out perfect settings on graphic tab of FSX.

Since few days ago, I have been experiencing annoying hopping problem of planes. When I start FSX at any airport, any plane would hop few times like rabbit or grasshopper or kangaroo and then everything is okay.

Can I do anything to stop that annoying hopping? When I stop at taxiway waiting for clearance to resume taxi, it makes few hops during hold position on taxiway.

Thanks for any help any of you can provide.

Regards,

Aharon



_________________
ImageImage
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Annoying Hopping Problem
PostPosted: Mon Nov 05, 2012 12:17 am 
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 7:59 pm
Posts: 927
Location: Kelowna, BC
I think it may have something to do with your gear and scrape points in your aircraft config files,
is it just add-on planes, payware, or does the default aircraft do it also?



_________________
GTX, UTX, Pacific Fjord, Pacific Northwest, NRM, CRM, Tongass Fjord, AUSP4, YBBN, YBCS, YBUD, YPEC, YHBA, KORS, 7S3, 1S2, 3W5, WA56, WA79, KCMW, 1WA6, Vancouver+
Image....ImageImage
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Annoying Hopping Problem
PostPosted: Mon Nov 05, 2012 2:10 am 
User avatar

Joined: Sat Sep 20, 2008 9:44 pm
Posts: 1989
Location: LLBG
Cal Jordan (CVA371) wrote:
I think it may have something to do with your gear and scrape points in your aircraft config files,
is it just add-on planes, payware, or does the default aircraft do it also?


any plane (I never use default planes except DC-3)

any freeware and payware plane.

Never happened to me before since the purchase of new laptop last August. Started happening few days ago.

Aharon



_________________
ImageImage
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Annoying Hopping Problem
PostPosted: Mon Nov 05, 2012 2:13 am 
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 7:59 pm
Posts: 927
Location: Kelowna, BC
Quote:
any plane (I never use default planes except DC-3)


And?

Well maybe try another default aircraft....... try loading the default flight and then load a default aircraft, it might be something saved with a flight.



_________________
GTX, UTX, Pacific Fjord, Pacific Northwest, NRM, CRM, Tongass Fjord, AUSP4, YBBN, YBCS, YBUD, YPEC, YHBA, KORS, 7S3, 1S2, 3W5, WA56, WA79, KCMW, 1WA6, Vancouver+
Image....ImageImage
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Annoying Hopping Problem
PostPosted: Wed Nov 07, 2012 3:25 am 
User avatar

Joined: Wed Jul 16, 2003 1:16 am
Posts: 2586
Location: Ottawa
This happened to me with the LDS 763. Do a search in the forum and you'll find my solution I think. About 2 years ago.



_________________
XFX 780i MB, W7-64, E8500 core2duo, 8GB, ATI HD5750
fsx, utx, gex canada, and ftx rocky mountains, pacific northwest, and pacific fjords

CVA (established in 1997) is 16 years old this year!
Image Image
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

cron