It is currently Sat Nov 18, 2017 2:28 am

All times are UTC




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: b1900D speedometor issue
PostPosted: Sun Jul 17, 2016 11:58 am 

Joined: Mon Jan 04, 2016 11:43 am
Posts: 39
Good day -

I note the fleet self extracting Beechcraft 1900d the speed gauge is alittle off - eg rotate is at 65k not 100k and descending to land with flaps extended without an accurate speed control seems dicey. Is there a simple fix ? finding another panel isn't as easy as it sounds.......


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: b1900D speedometor issue
PostPosted: Sun Jul 17, 2016 2:55 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Dec 15, 2004 2:03 am
Posts: 1514
Location: Montreal, Quebec
Take a look at the parameters in the Aircraft .cfg file



_________________
My two cents! OOOps they don’t make cents anymore then my two nickels.
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: b1900D speedometor issue
PostPosted: Sun Jul 17, 2016 3:51 pm 
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2008 7:59 pm
Posts: 927
Location: Kelowna, BC
is it the FS9 or FSX version?



_________________
GTX, UTX, Pacific Fjord, Pacific Northwest, NRM, CRM, Tongass Fjord, AUSP4, YBBN, YBCS, YBUD, YPEC, YHBA, KORS, 7S3, 1S2, 3W5, WA56, WA79, KCMW, 1WA6, Vancouver+
Image....ImageImage
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

cron