It is currently Sat Nov 18, 2017 11:05 pm




 Page 3 of 3 [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Need help getting CVACars working
PostPosted: Thu Apr 14, 2011 2:21 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Dec 15, 2004 2:03 am
Posts: 1515
Location: Montreal, Quebec
Herman, how did you make out with your problem?



_________________
My two cents! OOOps they don’t make cents anymore then my two nickels.
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need help getting CVACars working
PostPosted: Sat Apr 16, 2011 2:54 am 

Joined: Tue Apr 05, 2011 12:47 am
Posts: 19
Hello Frank;

I have still not been able to connect CVACARS to FS in FSX. I tried to connect in FS9 and everything worked OK.

I really don't know if FCIUP4 ( the FSX version ) is running. I have had it in FSX for quite a number of years and all my aircraft have been functioning OK so I always assumed it was doing it's job.

I don't really know what to do next. It was suggested to "right click and select run as administrator", but I don't know what to "right click" on??

Herman


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need help getting CVACars working
PostPosted: Sat Apr 16, 2011 4:35 pm 
User avatar

Joined: Tue Dec 01, 2009 1:26 am
Posts: 583
Hi Herman,
Just to fill in for Frank, right click on either the desktop icon for the program or the actual executable for the program in Windows Explorer and choose "Run as Administrator" You can also right click on either and set them to run as administrator all the time by choosing the "Compatibility" tab (in Windows 7 at least I'm not sure where it is in previous versions of Windows) and checking the box " Run this program as an administrator" located near the bottom of the dialog in the "Privilege Level" section.

Gary



_________________
Image Image
Global+Vector,FS_G 2010,REX4,NRM,CRM,PFJ,PNW,SAK,NCA,Tong_Fjords
0S9,3W5,7S3,KCMW,KORS,PAKT,WA56,WA79,W52,PAGS,PAJN,CZST
+Portland City,2S1,CEN4,CEJ4,KHQM,7WA3,CBB7,KPDX
G_NA packs 1-8,EDBH
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need help getting CVACars working
PostPosted: Sat Apr 16, 2011 4:54 pm 
User avatar

Joined: Fri Feb 27, 2009 1:39 am
Posts: 1892
Location: Up here wishing I was down there.
Also, some add-ons have a nasty way of overriding FSUIPC with whatever old version they have in their installation files.

When something isn't working right, first thing you can do is reinstall FSUIPC.



_________________
i7-6700K @ 4.2GHz, G SKILL DDR4 32GB @ 3200MHz
ASUS MAXIMUS VIII Formula, EK triple watercooling
ASUS dual GTX950 OC STRIX, HyperX Cloud II headset
SAMSUNG SSD 850 EVO 250GB and 500GB
EVGA Supernova G2 850W, CORSAIR Obsidian 750D
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need help getting CVACars working
PostPosted: Sat Apr 16, 2011 7:31 pm 

Joined: Tue Apr 05, 2011 12:47 am
Posts: 19
Ok.... I'll give those suggestions a try. Thank you.

If not succesfull I will use FS9 instead.

Herman


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need help getting CVACars working
PostPosted: Sat Apr 16, 2011 10:42 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 6:14 am
Posts: 1511
Location: Brockville, ON
hkreimes wrote:
Ok.... I'll give those suggestions a try. Thank you.

If not succesfull I will use FS9 instead.

Herman


Hi Herman,

Also note - there are 2 different versions of FSUIPC - one for FS9, and one for FSX in case you did not notice. You can check this on Pete Dowson's page. If you have both FS9 and FSX installed on the same machine, you will want to make sure you have the correct version (file) installed into the FS9 directory location and as well for the FSX directory location.

Cheers! :mrgreen:



_________________
Darryl Brambilla
CVA Big Dog / Head Cheese
a.k.a. - President & CEO
CVA7769
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need help getting CVACars working
PostPosted: Sat Apr 16, 2011 10:51 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Dec 15, 2004 2:03 am
Posts: 1515
Location: Montreal, Quebec
Darryl is right, there are two different "FSUIPC" one for FS9 and one for FSX. Since FSX does need FSUIPC only used for some programs then it is quite possible that the wrong one is installed.



_________________
My two cents! OOOps they don’t make cents anymore then my two nickels.
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Need help getting CVACars working
PostPosted: Sun Apr 17, 2011 7:45 pm 

Joined: Tue Apr 05, 2011 12:47 am
Posts: 19
OK....good news. I re-installed FSUIPC4 into FSX and FCARS is working OK now.
I guess at some point in time it was cancelled.

Thanks again for your assistance.

Herman


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 3 of 3 [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

cron