It is currently Wed Nov 22, 2017 2:54 pm




 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: First flight sims
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 8:20 pm 
User avatar

Joined: Sat May 19, 2001 10:14 pm
Posts: 332
Location: Whitehorse YT
This is the first flight sim which I purchased in 1984 for the Tandy CoCo II.
http://www.lcurtisboyle.com/nitros9/worldsofflight.html

And after 33 years of flight simming, I finally bought a TrackIr 5. What a difference! Not sure why I waited so long. :?



_________________
Harry CVA1951
If I'm not flying then I'll be riding!
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: First flight sims
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 9:32 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 6:14 am
Posts: 1513
Location: Brockville, ON
That is AWESOME!

I had the Coco as well - loved that machine. I think I also had the upgraded one (Cooco2 or 3 - can't remember - white case, compared to the original grey case).

Funny you should mention theold school Flight Sim...I have in my closet a Commodore Vic 20, C64, and C128. I also have SimLogic Flight Simulator II for the C64 here :)

Cheers! :mrgreen:



_________________
Darryl Brambilla
CVA Big Dog / Head Cheese
a.k.a. - President & CEO
CVA7769
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: First flight sims
PostPosted: Wed Jul 12, 2017 2:25 am 
User avatar

Joined: Sat May 19, 2001 10:14 pm
Posts: 332
Location: Whitehorse YT
I bought my 1st Tandy coco in 1981, 16k ram, $900.00.
Then got the coco 3 which had 64k ram but the upper 32k was not accessible in dos.
Got tired of the cassette player so bought a single 5mb hard drive. I think that was 3 or 4 hundred dollars lol.

I did learn basic and pascal programming though and tried my hand at machine code.
If you used OS9 you could use a windows like operating system. It was amazing what you could do with 64k of ram.



_________________
Harry CVA1951
If I'm not flying then I'll be riding!
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: First flight sims
PostPosted: Sun Jul 16, 2017 5:10 pm 

Joined: Sun Oct 24, 2004 2:55 am
Posts: 63
Location: Toronto
had that coco3, hard drive for FS2. that first landing.........finally figuring out that you didnt need full throttle to land ;)



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

cron